ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ  ΑΕΙ
...ο συντομότερος δρόμος για το πτυχίο

Τηλ. Επικοινωνίας 6993329599


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΕΑΠ, ΕΜΠ, ΚΟΛΛΕΓΙΑ, UK UNIVERSITIES EXAMS, EPSO, ΑΣΕΠ, ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
 
 Καλώς ήλθατε στη Διάκριση. Ο  Βασίλης Μπάκας, Mathematics Specialist, Msc in Finance-Συγγραφέας διδάσκει σε  ιδιαίτερα ή γκρουπ φοιτητές και μαθητές με υψηλές απαιτήσεις και στόχους , και βοηθάει  nulli secundus  στην λύση εργασιών. Δημιουργούμε VIDEO ON DEMAND και επιμελούμαστε  μια πληθώρα σελίδων, δωρεάν άρθρων online, VIDEO για φοιτητές ΕΑΠ, ΕΜΠ, ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κατατακτηριες εξετασεις, ΑΣΕΠ για Μαθηματικούς, υλικό που προάγει την έρευνα στα μαθηματικά.

 

Xαίρομαστε πραγματικά με τις επιτυχίες των φοιτητών μας, έστω και αν κάποιες φορές οδηγούμαστε σε "extreme"  καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ο φοιτητής  ενος Αγγλικού Πανεπιστημίου, που τον κάλεσαν (πανικόβλητο είναι αλήθεια) απο την πρυτανεία ως μαθηματικό ταλέντο, όταν  του λύσαμε  ενα εξαιρετικά δύσκολο όριο μέσα σε μια homework, τη στιγμή που  θεωρούσαν οι καθηγητές του οτι μπορούσε να λυθεί   μόνο με Matlab!! (εξειδικευμένο υπολογιστικό software)

Δείτε τα ΜATHS YOUTUBE VIDEOS , που αφορούν Analysis, Algebra, Probabilities, Statistics, Mathematics Competitions ( Putnam), για London University, Imperial College, Cambridge and Oxford Universities exams, SAT, GRE, A level, Group Theory, Number Theory, Complex Analysis, Functional Analysis, Mechanics, Geometry, Operational Recearch, Financial and Money Mathematics, Derivatives κα.

Επίσης θα δείτε σε VIDEO λύσεις απο θέματα ΕΑΠ, ΑΣΟΕΕ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑN και δεκάδες σελίδες  με προχωρημένες μαθηματικές μεθοδολογίες στα LINKS  αριστερά της σελίδας. . O κ. Μπάκας είναι συγγραφέας των βιβλίων

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΙΓΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΕΠ( τ. 1, 2)

MΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΑΠ

 

Home
μαθηματα Online
(ΝΕΟ)MATHS YOUTUBE VIDEOS
DVD-VIDEO ON DEMAND
Ανοικτο Πανεπιστημιο
Tutoring for International colleges and Universities
Ιnternational Baccalaureate DP IB
κατατακτηριες εξετασεις
Γιατι Online μαθηματα
EPSO exams
distance learning
κατατακτηριες ν. 2005
Μηχ.Παρ.Διοικ.. Κρητης
ποιοι ειμαστε
ΛΥΚΕΙΟ-ΕΠΑΡΧΙΑ
Οδηγιες για εξετασεις
Μαθ/τα ΤΟΠΑ, Δημ. Διοικηση
κουιζ για ΕΑΠ
Ολοκληρωματα δυσκολα
Φυσικο Αθηνας
Ο ιδανικος καθηγητης
νεο quizgame
παραγωγος διαν. συναρτησης
διπλα ολοκληρωματα
συναρτηση δυναμικου
μηκος καμπυλης
παραγωγος συναρτησης
Ασκηση σε ομοιομ. συνεχεια
ασκησεις παραγωγων
ασκ. αναλυσης1
ασκ. αναλυσης2
κυρτα κοιλα
εξωτερικο γινομενο
ασκησεις γραμμικης αλγεβρας
εξισωσεις frenet
πολλ/τες Lagrange
ασκηση Taylor
γενικευμενος τυπος TAYLOR
επιφανειακα ολοκληρωματα
ακροτατα πολλων μεταβλητων
θεωρημα Peano lindeloff
γραμμικες ΔΕ  ανωτερης ταξης
διαφορικες εξισωσεις Clairaut
Θεηρημα Rolle θεωρημα μεσης τιμης
ακροτατα πανω σε καμπυλη
διμεταβλητη κανονικη κατανομη
μετασχηματισμος Laplace
θεωρημα προσεγγισης
Πινακας μετ/μου Laplace
κανονικο διανυσμα επιφανειας
Διαφορικες εξισωσεις Bernoulli
ασκηση αναλυσης
διαγωνισιμες απεικονισεις
ασκησεις στις πιθανοτητες
Gram Schmidt
μεγεθη-προγραμμα εαπ πληροφοριες
ασκηση μεγιστου ελαχιστου
χι-τετραγωνο test
ισομετριες
θεμα ΕΜΠ μηχανικη
Υπαρξη λυσεων δε 1ης ταξης
γραμμικοι τελεστες
ακτινικες δυναμεις
ακριβεις διαφορικες εξισωσεις
γραμμικος προγραμματισμος
ορισμος διαφορικων εξισωσεων
δεσμευμενη πιθανοτητα
ασκηση αλγεβρας
τυπος Taylor
μειωση ταξης ομογενους ΔΕ
κανονας l hospital
ομοιομορφη συνεχεια
μη ομογενεις γραμμικες ΔΕ αν.ταξης
εμβαδο επιφανειας στο χωρο
πολλαπλασιαστης Euler
μερικες παραγωγοι
αποκλιση στροβιλισμος div curl
συγκλιση ακολουθιων σε ευκ. χωρο
διαφορικη εξισωση Euler n ταξης
τριπλα ολοκληρωματα
ομογενεις ΓΔΕ αν. ταξης
παραμ/κη εξισ. ευθειας επιπεδου
ορια θ. ισοσυγκλισης
θεωρημα Stokes
διπλα ολοκληρωματα
θωρημα green ασκηση
ασκηση στα ορια
μεθοδος προσδ/τεων συντελεστων
θ. αποκλισης σε επιπεδοι-χωρο
παραγωγος κατα κατευθυνση
εφ/νο επιπεδο επιφανειας
εσωτερικο γινομενο
Λυση γραμμικης ΔΕ ν ταξης
ΔΕ χωριζομενων μεταβλητων
γραμμικες διαφορικες εξ.
εξισωσεις Lagrange
ομογενεις διαφορικες εξισωσεις
ασκησεις πιθανοτητες
ακριβεις διαφορικές εξισωσεις
μεθοδος συντελ. Lagrange
Picard προσεγγισεις
ΔΕ αναγ/νες σε ομογενεις
επικαμπυλιο ολοκληρωμα
αρμονικη σειρα
εξισωσεις frenet
σειρες fourier βασικες εννοιες
ιδιοτιμες ιδιοδιανυσματα
θεωρημα green
θεωρημα ολ. πιθανοτητας
ασκηση ελαχ. πολυωνυμο
πολλαπλος anova
ΔΕ Riccatti
ΔΕ Εuler
Ομογενεις ΔΕ 2ης ταξης
Συνελιξη
Ρητα ολοκληρωματα
ακτινα καμπυλοτητας
Υπολογισμος ιδιοτιμων

 

EPSO EUROPEAN UNION PERSONNEL OFFICE

 

O Βασίλης Μπάκας προετοιμάζει Online-Offline Maths skills για τις εξετάσεις της ΕΕ (ΕPSO). Δείτε και στα video μου στο LINK MATHS YOUTUBE VIDEOS

Η EPSO άρχισε τις εργασίες της τον  Ιανουαρίου του 2003. Έχει περίπου 150 άτομα προσωπικό. Κατά τη διάρκεια πρώτων πέντε ετών η EPSO έχει οργανώσει σχεδόν 300 ανοικτούς διαγωνισμούς και έχει επεξεργαστεί πάνω από 290.000 εφαρμογές. Η EPSO έχει επιλέξει πάνω από 10.000 καταρτισμένους επιτυχείς υποψηφίους που έχουν τοποθετηθεί στους καταλόγους, από τους οποίους περισσότερο από 7.000 έχουν προσληφθεί από τα ευρωπαϊκά όργανα.

 

Η EPSO βρίσκεται στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.

 

Η πλειοψηφία του προσωπικού της ΕΕ αποτελείται από τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι επιλέγονται από μια σειρά  εξετάσεων, που συνήθως είναι γνωστή ως ανοικτός διαγωνισμός, οι οποίες οργανώνονται από την EPSO. Εντούτοις,  ανώτερο προσωπικό στρατολογείται και από τη δημόσια υπηρεσία της ΕΕ.

 

Τα όργανα της ΕΕ απασχολούν επίσης το προσωπικό σε προσωρινή βάση και αυτά επιλέγονται επίσης με τη βοήθεια των test που οργανώνονται από την EPSO

 

 

Η EPSO είναι το ενιαίο σημείο  επαφής για όλους τους πολίτες της ΕΕ που επιθυμούν να εργαστούν για τα ευρωπαϊκά όργανα. Η έννοια μιας κοινής υπηρεσίας στρατολόγησης για τα όργανα της ΕΕ έχει την προέλευσή της στη Λευκή Βίβλο «μια διοικητική μεταρρύθμιση», μια διαδικασία που προωθείται το 2000 που εστίασε στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της αποδοτικότητας μέσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προηγουμένως, τα όργανα διαχειρίζοταν τις διαδικασίες  επιλογής και στρατολόγησης. Η EPSO ιδρύθηκε  με στόχο την εναρμόνιση και ορθολογική οργάνωση της διαδικασίας επιλογής, που εστιάζει σε   μεγαλύτερο επαγγελματισμό στις διαδικασίες επιλογής που εφαρμόστηκαν, αλλά και προκειμένου να γίνει η αποδοτικότερη και οικονομική χρήση των πόρων με την παραγωγή των οικονομιών κλίμακας.

 

Η EPSO δημιουργήθηκε επίσης στο άμεσο πλαίσιο της διεύρυνσης της ένωσης από 15 έως 25 κράτη μέλη. Στην καθιέρωσή της, η κύρια προτεραιότητα για το γραφείο ήταν να οργανωθούν οι ανοικτοί διαγωνισμοί για τους πολίτες των νέων κρατών μελών, προκειμένου να οριστεί γρήγορα ένας μεγάλος αριθμός πιθανών υπαλλήλων από αυτές τις χώρες.

 

Ο κ. Erik Halskov ήταν ο πρώτος διευθυντής EPSO, κράτησε το γραφείο από το 2003 ως το 2007.

 

Η επιλογή του προσωπικού είναι βασισμένη σε ένα σύστημα  ανοικτών διαγωνισμών. Για μεν τις μόνιμες θέσεις επιλέγονται δημόσιοι υπάλληλοι σταδιοδρομίας, και υπ'αρχει και για ένας περιορισμένος αριθμός  συμβασιούχων σύμφωνα με τους κανονισμούς προσωπικού των οργάνων της ΕΕ, βάσει των εναρμονισμένων κριτηρίων. Η EPSO απορρίπτει  οποιοδήποτε εφαρμογή ή βιογραφικό σημείωμα υποβληθείσα έξω από το πλαίσιο μιας επίσημης διαδικασίας ανταγωνισμού ή επιλογής

 

Οι λεπτομέρειες ενός ανοικτού διαγωνισμού καθορίζονται με ειδοποίηση των ενδιαφερόμενων, η οποία δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρέχεται στον ιστοχώρο EPSO. Η ειδοποίηση περιλαμβάνει τις πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το σχεδιάγραμμα εργασίας και τα καθήκοντα, τον αριθμό θέσεων στον κατάλογο επιλογής, τα προσόντα και την εμπειρία που απαιτούνται, και τη μορφή  των δοκιμών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας εκλογής. Για να φθάσουν σε ένα ευρύτερο φάσμα των υποψηφίων στα κράτη μέλη, οι πρόσθετες πληροφορίες για τους ανοικτούς διαγωνισμούς μπορούν να δημοσιευθούν στον εθνικό Τύπο, τον ειδικευμένο Τύπο ή τα ηλεκτρονικά μέσα. Η EPSO συμμετέχει επίσης στις εκθέσεις στρατολόγησης για τους πτυχιούχους στα κράτη μέλη.

 

Το προσωπικό της πτώσης οργάνων της ΕΕ ανήκει σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

 

 

 μόνιμοι ανώτεροι υπάλληλοι

Το μόνιμο προσωπικό διαιρείται σε δύο κατηγορίες: διοικητικοί  και βοηθοί

Η εργασία στα όργανα της ΕΕ καλύπτει μια τεράστια σειρά εργασιών. Η εργασία των διαβαθμισμένων διοικητικών επιπέδων περιλαμβάνει τους νόμους της ΕΕ σχέδια διατύπωσης και διαπραγμάτευσης, τα πανκοινοτικά προγράμματα διαχείρισης, ή τα έργα ενίσχυσης διαχείρισης στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Οι βοηθοί συμβάλλουν στην εφαρμογή των πολιτικών στους διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων της ΕΕ ή είναι αρμόδιοι για τη γραμματειακή και γραφεοκρατική εργασία και εξασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας μιας διοικητικής μονάδας. Διαδραματίζουν επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διαχείριση των οργάνων, ειδικότερα στις δημοσιονομικές και οικονομικές υποθέσεις.

 πράκτορες συμβάσεων

EPSO οργανώνει επίσης την επιλογή των συμβασιούχων  που απασχολούνται για μια προσωρινή περίοδο με μια αρχική σύμβαση που τρέχει για ένα μέγιστο τριών έως πέντε ετών ανάλογα με τον τύπο της σύμβασης. Οι πράκτορες συμβάσεων στρατολογούνται, παραδείγματος χάριν, για  υποστήριξη-υπηρεσιών ή να παρέχουν την πρόσθετη ικανότητα στους εξειδικευμένους τομείς όπου οι ανώτεροι υπάλληλοι με τις απαιτούμενες δεξιότητες δεν είναι διαθέσιμοι.

 προσωρινοί πράκτορες

Η EPSO δεν οργανώνει την επιλογή των προσωρινών πρακτόρων. Οι ανακοινώσεις κενής θέσης των οργάνων και τα πλάνα των  υπαλλήλων δημοσιεύονται στον ιστοχώρο EPSO και στέλνονται στις μόνιμες αντιπροσωπείες των κρατών μελών. Οι προσωρινοί πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκτελέσουν μια σειρά ιδιαίτερα εξειδικευμένων ή προσωρινών στόχων για μια μέγιστη περίοδο έξι ετών.

 κριτήρια επιλεξιμότητας

Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας για οποιοδήποτε ανταγωνισμό EPSO είναι:

  • Υπηκοότητα της ΕΕ
  • ικανοποιητική γνώση μιας δεύτερης γλώσσας της ΕΕ
  • για μια διοικητική σταδιοδρομία , έναν πανεπιστημιακό τίτλο και, ανάλογα με το βαθμό, μια σχετική επαγγελματική εμπειρία ή
  • για μια σταδιοδρομία  βοηθού, ένα επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα του διαγωνισμού ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τη σχετική επαγγελματική εμπειρία
  • για τους πράκτορες συμβάσεων, ανάλογα με την ομάδα λειτουργίας, οι ελάχιστες απαιτήσεις κυμαίνονται  από την υποχρεωτική εκπαίδευση ως τις πανεπιστημιακές σπουδές και ως προς την εργασιακή πείρα από κανένα σε τρία έτη.

Οι πρόσθετες απαιτήσεις γλωσσικής ικανότητας ισχύουν για τους ανταγωνισμούς των γλωσσολόγων.

ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Η ευρωπαϊκή δημόσια διοίκηση προσφέρει μια απέραντη σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας. Η πλειοψηφία των ευκαιριών είναι στη διοίκηση και τη διαχείριση, και   δίνουν στο προσωπικό την ευκαιρία να εργαστεί σε ποικίλες περιοχές σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Κάθε ειδοποίηση του διαγωνισσμού παρέχει μια λεπτομερή περιγραφή του αναμενόμενου  περιεχομένου εργασίας και των προσόντων ή της εμπειρίας που επιδιώκονται..

Μια εργασία μπορεί να περιλάβει τη συμμετοχή στις νομοθετικές διαδικασίες της ΕΕ όπως η σύνταξη μιας νέας νομοθεσίας για να αντιμετωπίσει την αλλαγή κλίματος, η διαμόρφωση της ενεργειακής πολιτικής της ΕΕ, η ερμηνεία και η εφαρμογή του νόμου της ΕΕ, που αναλύει τις ευρωπαϊκές αγορές για να εξασφαλίσει τον ελεύθερο και θεμιτό ανταγωνισμό, που συμμετέχει σε διαδικασίες που παρέχουν τη ανθρωπιστική βοήθεια ή που ελέγχουν την εφαρμογή της στρατηγικής της Λισσαβώνας για να επιτευχθεί η βελτίωση της ευρωπαϊκής οικονομίας. Οι επιστήμονες και οι ερευνητές διαμορφώνουν μια σημαντική βάση για την ανάπτυξη της πολιτικής έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης της ΕΕ. Όπως σε οποιοδήποτε διεθνή και πολυπολιτισμικό οργανισμό, οι στόχοι υποστήριξης  της οικονομικής διαχείρισης, είναι πολύ  σημαντικοί για την εργασία των οργάνων.

Υπάρχουν 23 επίσημες γλώσσες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι ποικίλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμες στους γλωσσολόγους (μεταφραστές, διερμηνείς, καθώς επίσης και νομικοί-γλωσσολόγοι), παραδείγματος χάριν, που διερμηνεύουν τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Επιτροπή και που επιτρέπουν στους πολίτες να διαβάσουν τη νομοθεσία της ΕΕ, τις αποφάσεις Δικαστηρίου και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή τις συζητήσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη μητρική γλώσσα τους σε όλη  την Ευρώπη.

Το προσωπικό έχει τη δυνατότητα να κινηθεί από μια περιοχή εργασίας ή πολιτικής προς άλλη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις διαφορετικές πολιτικές και τις υπηρεσίες των  οργάνων  και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και τις ικανότητες.

 διαδικασία εκλογής

Αυτήν την περίοδο η επιλογή είναι μια τριπλή διαδικασία: η δοκιμή αποδοχής, ο γραπτός διαγωνισμός και η προφορική εξέταση. Η δομή κάθε διαγωνισμού και οι τύποι δοκιμών περιγράφονται λεπτομερώς με την ανακοίνωση  του διαγωνισμού. Μετά από κάθε στάδιο στον διαγωνισμό, μόνο οι υψηλότεροι σε αξιολόγηση υποψήφιοι περνούν  στο επόμενο στάδιο.

Όταν ένας διαγωνισμός δημοσιεύεται, οι ευρωπαίοι πολίτες καλούνται να καταχωρήσουν  ηλεκτρονικά και να  δημιουργήσουν το σχεδιάγραμμα EPSO τους άμεσα στον ιστοχώρο EPSO. Όλη η επικοινωνία με τους υποψηφίους γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του σχεδιαγράμματος EPSO τους. Η EPSO οργανώνει τα test στα ειδικευμένα κέντρα εξετάσεων  σε όλα τα κράτη μέλη επομένως, οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν την θέση εξέτασής τους. Η προφορική εξέταση διοργανώνεται συνήθως στις Βρυξέλλες.

Ένα συμβούλιο  επιλογής, φτιαγμένο από αντιπροσώπους των οργάνων και των αντιπροσώπων προσωπικού, είναι αρμόδιο για τη σύνταξη των ερωτήσεων και την αξιολόγηση των υποψηφίων στα γραπτά και προφορικά στάδια του διαγωνισμού.

Η epso εξασφαλίζει ότι οι διαδικασίες επιλογής είναι δίκαιες και αποτελεσματικές, εφαρμόζοντας μια πολιτική ίσων ευκαιριών σε όλη τη διαδικασία εκλογής.H EPSO επίσης εξασφαλίζει ότι τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους κανόνες για την  προστασία των ατόμων όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων

 στάδια του ανταγωνισμού για το μόνιμο προσωπικό

Η διαδικασία επιλογής αρχίζει με τα test αποδοχής χρησιμοποιώντας (CBT) που περιλαμβάνουν τις πολλαπλής επιλογής εξετάσεις αξιολογώντας τη γνώση των υποψηφίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τις αριθμητικές και προφορικές λογικές δεξιότητες .

Στη γραπτή εξέταση, η εξειδικευμένη γνώση των υποψηφίων στον τομέα του ανταγωνισμού εξετάζεται μέσω πολλαπλής επιλογής και ενός δοκίμιου ή άλλης γραπτής δοκιμής.

Η τελική φάση του ανταγωνισμού είναι μια προφορική εξέταση από μια επιτροπή.

Ανάλογα με το συνολικό αριθμό των υποψηφίων, η διαδικασία εκλογής διαρκεί κατά προσέγγιση δεκαπέντε μήνες από τον καιρό της δημοσίευσης μέχρι τη σύνταξη του καταλόγου.

Αυτά είναι τα στάδια και οι εξεταστικές μέθοδοι για τους διαγωνισμούς. Για την επιλογή μερικών θέσεων μεσαίων στελεχών EPSO χρησιμοποιούνται τα κέντρα αξιολόγησης. Οι διαγωνισμοί ειδικής φύσης, δηλ. διαγωνισμοί γλωσσολόγων, μπορούν να περιλάβουν άλλα test, παραδείγματος χάριν, εξετάζουν τις δεξιότητες μεταφράσης των υποψηφίων.

στάδια της διαδικασίας εκλογής για τους πράκτορες συμβάσεων

Το στάδιο αποδοχής είναι παρόμοιο με αυτό των ανοικτών διαγωνισμών για το μόνιμο προσωπικό και περιλαμβάνει την προφορική και αριθμητική εξέταση συλλογισμων και τη δοκιμή γνώσεων για την ΕΕ. Εκτός από αυτόν, οι υποψήφιοι μπορούν να κληθούν να συμμετέχουν σε μια τρίτη δοκιμασία  για να εξακριβώσουν συγκεκριμένες δεξιότητές  τους..

Σε αυτό το στάδιο οι υποψήφιοι καλούνται για να συμμετέχουν σε μια συγκεκριμένη δοκιμασία ικανότητας σε μια μορφή πολλαπλής επιλογής ή μιας ερώτησης δοκίμιου. Σε μερικές περιπτώσεις η δοκιμασία ικανότητας μπορεί να είναι με τη μορφή  μιας προφορικής εξέτασης.

τοποθέτηση

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού των οργάνων της ΕΕ εργάζεται στις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Επιτροπή περιοχών, η ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή), αν και ένα μη αμελητέο ποσοστό  τους βρίσκεται  στο Λουξεμβούργο (το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Ελεγκτικό Συνέδριο, Διαμεσολαβητής) και άλλες θέσεις στην Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο Διαμεσολαβητής έχουν τα γραφεία στις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο.

Τα κτίρια της Επιτροπής βρίσκονται κυρίως σε αυτό που έχει γίνει γνωστό ως τεταρτημόριο  της ΕΕ που τοποθετείται γύρω από τη διασταύρωση Schuman στις Βρυξέλλες. Η Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν αντιπροσωπευτικά γραφεία και σε στα 27 κράτη μέλη. Υπάρχουν επίσης πάνω από 120 αντιπροσωπείες της Επιτροπής και στους διεθνείς οργανισμούς (ΟΟΣΑ, ΣΥΕΚ, Η.Ε, ΠΟΕ). Υπάρχουν επίσης διάφορες ειδικευμένες και αποκεντρωμένες αντιπροσωπείες της ΕΕ που βρίσκονται στα διαφορετικά κράτη μέλη.

 

 

    
 

Διάκριση φροντιστήρια ΑΕΙ

Για ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνήστε στο

6993329599 
 email  vmpak@yahoo.gr
Web design/Content: Internet Team
 
 
     ©   all rights reserved
Last modified: January 28, 2020

 

Home
μαθηματα Online
(ΝΕΟ)MATHS YOUTUBE VIDEOS
DVD-VIDEO ON DEMAND
Ανοικτο Πανεπιστημιο
Tutoring for International colleges and Universities
Ιnternational Baccalaureate DP IB
κατατακτηριες εξετασεις
Γιατι Online μαθηματα
EPSO exams
distance learning
κατατακτηριες ν. 2005
Μηχ.Παρ.Διοικ.. Κρητης
ποιοι ειμαστε
ΛΥΚΕΙΟ-ΕΠΑΡΧΙΑ
Οδηγιες για εξετασεις
Μαθ/τα ΤΟΠΑ, Δημ. Διοικηση
κουιζ για ΕΑΠ
Ολοκληρωματα δυσκολα
Φυσικο Αθηνας
Ο ιδανικος καθηγητης
νεο quizgame
παραγωγος διαν. συναρτησης
διπλα ολοκληρωματα
συναρτηση δυναμικου
μηκος καμπυλης
παραγωγος συναρτησης
Ασκηση σε ομοιομ. συνεχεια
ασκησεις παραγωγων
ασκ. αναλυσης1
ασκ. αναλυσης2
κυρτα κοιλα
εξωτερικο γινομενο
ασκησεις γραμμικης αλγεβρας
εξισωσεις frenet
πολλ/τες Lagrange
ασκηση Taylor
γενικευμενος τυπος TAYLOR
επιφανειακα ολοκληρωματα
ακροτατα πολλων μεταβλητων
θεωρημα Peano lindeloff
γραμμικες ΔΕ  ανωτερης ταξης
διαφορικες εξισωσεις Clairaut
Θεηρημα Rolle θεωρημα μεσης τιμης
ακροτατα πανω σε καμπυλη
διμεταβλητη κανονικη κατανομη
μετασχηματισμος Laplace
θεωρημα προσεγγισης
Πινακας μετ/μου Laplace
κανονικο διανυσμα επιφανειας
Διαφορικες εξισωσεις Bernoulli
ασκηση αναλυσης
διαγωνισιμες απεικονισεις
ασκησεις στις πιθανοτητες
Gram Schmidt
μεγεθη-προγραμμα εαπ πληροφοριες
ασκηση μεγιστου ελαχιστου
χι-τετραγωνο test
ισομετριες
θεμα ΕΜΠ μηχανικη
Υπαρξη λυσεων δε 1ης ταξης
γραμμικοι τελεστες
ακτινικες δυναμεις
ακριβεις διαφορικες εξισωσεις
γραμμικος προγραμματισμος
ορισμος διαφορικων εξισωσεων
δεσμευμενη πιθανοτητα
ασκηση αλγεβρας
τυπος Taylor
μειωση ταξης ομογενους ΔΕ
κανονας l hospital
ομοιομορφη συνεχεια
μη ομογενεις γραμμικες ΔΕ αν.ταξης
εμβαδο επιφανειας στο χωρο
πολλαπλασιαστης Euler
μερικες παραγωγοι
αποκλιση στροβιλισμος div curl
συγκλιση ακολουθιων σε ευκ. χωρο
διαφορικη εξισωση Euler n ταξης
τριπλα ολοκληρωματα
ομογενεις ΓΔΕ αν. ταξης
παραμ/κη εξισ. ευθειας επιπεδου
ορια θ. ισοσυγκλισης
θεωρημα Stokes
διπλα ολοκληρωματα
θωρημα green ασκηση
ασκηση στα ορια
μεθοδος προσδ/τεων συντελεστων
θ. αποκλισης σε επιπεδοι-χωρο
παραγωγος κατα κατευθυνση
εφ/νο επιπεδο επιφανειας
εσωτερικο γινομενο
Λυση γραμμικης ΔΕ ν ταξης
ΔΕ χωριζομενων μεταβλητων
γραμμικες διαφορικες εξ.
εξισωσεις Lagrange
ομογενεις διαφορικες εξισωσεις
ασκησεις πιθανοτητες
ακριβεις διαφορικές εξισωσεις
μεθοδος συντελ. Lagrange
Picard προσεγγισεις
ΔΕ αναγ/νες σε ομογενεις
επικαμπυλιο ολοκληρωμα
αρμονικη σειρα
εξισωσεις frenet
σειρες fourier βασικες εννοιες
ιδιοτιμες ιδιοδιανυσματα
θεωρημα green
θεωρημα ολ. πιθανοτητας
ασκηση ελαχ. πολυωνυμο
πολλαπλος anova
ΔΕ Riccatti
ΔΕ Εuler
Ομογενεις ΔΕ 2ης ταξης
Συνελιξη
Ρητα ολοκληρωματα
ακτινα καμπυλοτητας
Υπολογισμος ιδιοτιμων